دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی در حوزه نماز ارزیابی می شوند
مدیر ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی با اشاره به ضرورت ارزیابی دستگاههای اجرایی در حوزه اقامه نماز، گفت: تاکنون ۳۰۶ دستگاه اجرایی در استان وارد سامانه سجاده شده و گزارش و مستندات لازم برای ستاد اقامه نماز را بارگذاری کردهاند که از بقیه دستگاهها نیز تقاضا داریم به این امر مبادرت کنند.
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی به نقل از ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین کمیلی مدیر ستاد اقامه نماز استان، در نخستین جلسه شورای اداری استان در سال ۱۴۰۱ ضمن تبریک سال جدید و آغاز ماه مبارک رمضان اظهار کرد: نماز مهمترین فریضه الهی است و در قرآن مورد تاکید قرار گرفته و اولین وظیفه همه ما و شما که قرآن تعیین کرده بحث اقامه نماز است.
وی با بیان اینکه ستاد اقامه نماز در چند حوزه از جمله روابط عمومی، یاوران نماز، فرهنگ، آموزش و پژوهش و سایر فعالیت دارد که دوره های آموزشی متعدد در طول سال برگزار میکند، تصریح کرد: اجلاس استانی نماز سال ۱۴۰۰ در شهرستان طبس و اجلاس شهرستانی نماز در ۱۱ شهرستان خراسان جنوبی برگزار شد.
کمیلی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی استان تا ۲۵ فروردین ماه جاری برای اصلاح برنامه ها فرصت دارند، افزود: ارزیابی نماز دستگاه های اجرایی یک ضرورت است و برخی میگویند نماز قابل ارزیابی نیست در حالیکه ولی امر ما، مقام معظم رهبری در پیامی به اجلاسیه سیزدهم امر کردند نماز و آنچه حول محور آن است ارزیابی شود.
مدیر ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین مصوبه هیات وزیران است که دستگاه های اجرایی از طریق ستاد اقامه نماز گزارش عملکرد خود پیرامون نماز را به هیات دولت ارسال کنند.
کمیلی بر لزوم حضور همکاران دستگاه های اجرایی در صفهای نماز جماعت تاکید کرد و گفت: این مهم با بخشنامه افاده نخواهد شد بلکه در عمل است؛ انتظار داریم فرمانداران شهرستان ها نسبت به برگزاری شورای اقامه نماز در طول سال توجه ویژه داشته باشند.
مدیر ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی اظهار کرد: برخی جلسات در ادارات ختم به اذان شده و به احترام اذان خاتمه مییابد، اما مدیران دستگاه های اجرایی در نماز حاضر نمیشوند، لازمه کار این است ابتدا خودمان عمل کنیم و به سایر همکاران هم تاکید کنیم.
وی با اشاره به فعالیت مجمع خیرین مسجدساز در سطح کشور بیان کرد: سال گذشته ۲۰ سهمیه داشتیم،اما ۲۹ سهمیه را استفاده کردهایم.
کمیلی تصریح کرد: تقاضا داریم مساجد روستایی استان که نیاز به کمک دارند به ما معرفی شوند تا به مجمع خیرین مسجد ساز برای کمک اعلام کنیم و از مجموعه استانداری نیز تقاضا داریم در تمام ماموریتها نمازخانه های بین راهی را مدنظر داشته و نظارت یا تذکر داده شود در این صورت یقین داشته باشید مشکلات این نمازخانه ها رفع خواهد شد.